Få en innsikt i hvordan du kan jobbe med din egen utvikling, og en dypere forståelse for hvordan hver av typene påvirkes av 4 andre typer i modellen, og hva dette betyr for deg.


  • Dato: 28.10.2023 09:30 AM - 29.10.2023 05:00 PM
  • Sted: Professor Olav Hanssens vei 7A, Stavanger, Norge (Kart)
  • Mer informasjon: Det er fysisk oppmøte i Stavanger. Kurset holdes i Compita AS lokaler i Stavanger Innovasjonspark.

Pris: kr2900

Kjøp nå

Beskrivelse

I denne modulen får du en dypere forståelse av de 9 Enneagramtypene, idet du bl.a vil lære om typenes ubevisste motivasjon og utviklingsvei.

Du får innsikt i hvordan du kan jobbe med din egen utvikling, og en dypere forståelse for hvordan hver av typene påvirkes av 4 andre typer i modellen, og hva dette betyr for deg.

Du vil også lære om noen fellestrekk for noen av typene, og f.eks. lære om refleksive, proaktive og reaktive personlighetstrekk, og hva det betyr i sosiale sammenheng.

Med grunnutdanning modul I & II kvalifiserer du for opptak til Enneagrammet practitioner. Les mer om Enneagramskolens undervisningstilbud her: https://www.makanikurs.no/utdannelser

Enneagrammet er et fantastisk redskap for selvinnsikt og økt forståelse av andre. Ved hjelp av dette type-systemet vil du kunne se deg selv og omgivelsene dine på en ny måte.

Gevinsten av dette er at du opparbeider en større selvinnsikt og får bedre kommunikasjon i dine relasjoner både privat og på jobben.