Kjære medlem av Enneagramforeningen IEA-Norge!

Jeg håper at du har hatt en god sommer, og at Covid-19 er noe som du har klart å holde på trygg avstand. Vi er jo dessverre i ferd med en ny nedstenging, og jeg er derfor glad for at vi har investert litt i det digitale her i foreningen og står klare med både videosnutter du kan se på facebook, samt en online Enneagramkafe. Bare logg deg inn, len deg tilbake på sofaen og hør på. For å kvalifisere som «kaffe-arrangement» har vi tenkt å dele dere i digitale grupper på et tidspunkt, slik at dere kan bli litt kjent og prate med andre Enneagram-entusiaster om det dere har hørt, eller noe helt annet. Jeg tror at dette vil gjøre det lettere å bli kjent, diskutere litt og være «med».

Kommende arrangementer

Bli med oss - online, altså - allerede torsdag om 2 uker når Sjur Isaksen utfordrer oss litt på dette med «selvinnsikt».

Se https://iea-norge.no/events/er-du-motivert-til-selvinnsikt

Jeg kjenner Sjur fra den gangen vi begge jobbet på Menighetsfakultetet. Han var ansvarlig for praksis for prestestudenter, der studentene virkelig fikk prøvd seg med mennesker i vanskelige situasjoner. Enneagrammet har hjulpet mange å takle denne jobben litt bedre, og Sjur har lang erfaring med både Enneagrammet og det å bistå andre i ulike livssituasjoner. I dag er han sokneprest i Uranienborg menighet, og han hadde lyst å snakke om det med motivasjon til å jobbe med oss selv. Jeg er spent!

Skulle du ikke kunne delta denne dagen, så kan jeg også tipse om et annet spennende arrangement, nemlig «Enneagram og spiritualitet», som noen av våre ildsjel-medlemmer har satt sammen. Da får du høre på Christian Bryms foredrag som han egentlig skulle holde på den internasjonale Enneagramkonferansen i Stockholm. Geir Vang, Kent Bruheim og Kjersti Wold lager en fin ramme rundt. Dette blir et fysiskarrangement med meget begrenset plass, så meld deg på hvis du er nysgjerrig nå!

Se https://iea-norge.no/events/enneagrammet-og-spiritualitet

Video-intervju med medlemmer

Dersom du følger foreningen på facebook har du kanskje sett at vi har laget korte intervjuer med noen av våre medlemmer. Vi vil gjerne høre hva Enneagrammet betyr for dem og hva de bruker det til i hverdagen. Akkurat nå er det mest de mer profesjonelle som har kommet til orde, og vi vil veldig gjerne høre fra alle våre medlemmer. Kunne du tenke deg å være med på et kort intervju der du forteller litt om hva du har oppdaget gjennom Enneagrammet, eller hvordan det har hjulpet deg, så ta kontakt! Vi redigerer opptaket i etterkant, og du får være med på å velge ut hva som blir lagt ut.

Vårt ønske er å vise at vi er en forening for alle, og at terskelen skal være lav til å bli med på arrangementer, komme med egne forslag eller til og med tilby noe Enneagram-relatert på egenhånd.

Du har kanskje lagt merke til at vi nå promoterer andres Enneagram-relaterte arrangementer sterkere gjennom våre kanaler. Dette gjør vi fordi vårt formål er å spre kunnskap om Enneagrammet, og la flest mulig dele og delta i dette. Vi skal holde et godt faglig nivå, så si fra hvis du synes at vi promoterer noe som ikke holder mål.

Siden vi nå har en lisens for «zoom», den digitale plattformen vi bruker til å møtes, kan vi endelig også nå folk i hele Norge (og utlandet!) med våre foredrag. Dette er en milepæl i vårt arbeid, og vi er spente på å se hvor mange som vil benytte seg av denne muligheten. Kvalitetsforskjellen fra våre spede forsøk til å streame via Facebook til dette, er enormt!

Jeg håper derfor at du er nysgjerrig og vil bli med på et av våre online arrangementer – og gi oss gjerne tilbakemelding på hva du synes! Vi holder prisen lav for å senke terskelen, og for å kunne skille de som faktisk vil være med på vårt arrangement fra såkalte «zoom-bombers», som bare klikker på åpne arrangementer og forstyrrer. Pengene går til å spre Enneagrammet!

Nok for denne gangen, jeg ønsker deg en fortsatt fin sensommer, nyt de varme dagene og hold deg frisk!

Mvh

Claudia Talgo

President IEA-Norge