Desember 2021

Årets siste oppdatering fra oss i Enneagramforeningen . Vi ønsker deg en riktig god jul og godt nyttår!

Det er ekstra hyggelig for oss å kunne oppsummere årets siste nyhetsbrev med at vi opplever et økende engasjement om Enneagrammet og at nettverket vårt vokser!

Medlemsrekord
Vi opplever økt interesse. Det er veldig gledelig å informere om at Enneagramforeningen aldri har hatt flere medlemmer!  Det betyr enda større muligheter til å skape positive ringvirkninger gjennom engasjement og kunnskapsdeling om Enneagrammet.

Enneagramcafè
I høst har vi hatt mulighet for fysiske arrangement igjen. Dette benyttet vi oss av både i Trondheim, Oslo og Stavanger. Det var spesielt stas å være i Trondheim der det ikke har vært arrangert Enneagramcafè før. Takk til alle dere som deltar på Enneagramcafè og gjør dette til spennende møteplasser! 

Kan du tenke deg Enneagramcafè i nærheten av der du bor? Ta kontakt med oss, helt uforpliktende, for en prat om hvordan vi kan få det til. 

Innsikt 
Vi har fått mange svar på medlemsundersøkelsen. Vårt mål med undersøkelsen er å bli bedre kjent med deg som er medlem og tilpasse medlemstilbudet. Resultatene av undesøkelsen og hvordan vi jobber med innspillene som er kommet inn presenterer vi nærmere på årsmøte.

Har du ikke svart, har du sjansen nå. Klikk på lenken nedenfor og bruk ett lite minutt på å sende oss ditt svar.

Helene Makani er en av Keynote speakers på den Nordiske Enneagramkonferansen i Stockholm neste år.  

Den norske, danske og svenske Enneagramforeningen samarbeider om arrangementet som skal være den 26-29 mai 2022. 

Det kommer flere internasjonale foredragsholdere.  

Klikk her for mer informasjon: Nordic Enneagramconference (stockholm2022.com)

 Rabatt for grupper på 10 eller flere  
Enneagramforeningen legger til rette for at dere kan bestille sammen i grupper. Registrer din kontaktinformasjon på vår liste (det er ikke bindende). Mer informasjon om priser og deltakelse finner du her: Registration | Nordic Enneagramconference (stockholm2022.com) Når det er flere enn 10 registrerte kobler vi gruppen sammen for at dere skal kunne koordinere en felles bestilling. 

Takk for godt samarbeid i året som har gått. 
Vi ønsker deg og dine RIKTIG GOD JUL & GODT NYTTÅR

Hilsen Den norske Enneagramforening v/ Mai Kristin Nilsson Styreleder