Januar 2021

Allerede om 2 uker, 3. februar, kl 19, har vi gleden av å høre på Helene Makani, som i sin tur har deltatt på digitale foredrag i utlandet og ønsker å dele nye og gamle innsikter om instinktene med oss. Styret har nå bestemt at dette skal være gratis, for å gi flest mulig tilgang til denne kunnskapen, slik vi har som grunnleggende mål for vår virksomhet.

Du kan melde deg på via Facebook eller via våre NYE hjemmesider. Vi jobber stadig med nettsiden, men jeg vil gjerne rette en stooor takk til Marta Prerovska som har gjort den store flytte- og byggejobben helt alene. Jeg er imponert, og så fornøyd med resultatet!


Enneagramforeningen er takknemlig for at så mange av dere ønsker å dele deres ekspertise med oss, og jeg vil gjerne oppfordre flere til å melde seg til «dugnad». Ser du noe som vi kan gjøre bedre er vi glade for at du forteller oss om det, og ev. hjelper oss til å få det til!Har du ikke tid eller mulighet til det, men vil bidra, så oppfordrer jeg til å betale medlemsavgiften. Det er 300.- som gir oss spillerom til å invitere foredragsholdere som må ha reise/opphold, opprettholde nettsider, zoom-lisenser og betale andre helt nødvendige driftskostnader. Faktura kommer per epost, så sjekk gjerne spamfilter og legg post@iea-norge.no til dine kontakter 😉 TAKK!

Arrangementet med Nina Sjøvoll i desember var en stor suksess, over 60 deltagere fra ikke bare hele Norge, men også Danmark fikk høre på den blinde intelligens, og flere jeg har hørt fra i ettertid sier de også fikk seg en aha-opplevelse! Vi fortsetter derfor med å ha en liten økt der vi deler deltagerne inn i mindre digitale grupper (og digitale rom) for å kunne snakke litt om hva de har hørt, dele ev. egne erfaringer og rett og slett prate litt sammen. Dette er lav-terskel både når det gjelder teknologi og sosialisering, så jeg håper alle vil prøve. Å komme i prat og bli kjent med andre har aldri vært lettere!

Neste arrangement blir et lørdagsseminar, mest sannsynlig 13. mars, der vi ønsker å tilby litt av hvert om Enneagrammet, særlig på litt videregående nivå. Sett av ettermiddagen fra ca. kl 13-17, det kommer mer informasjon snart!

Vi gleder oss til mange gode samtaler i 2021 – på tvers av hele Norge!

Med vennlig hilsenClaudia Steidl Talgo

President IEA Norge