Beklager, registreringen ble avsluttet.

Veileder og formidler Nina Sjøvoll vil holde et foredrag for oss i Enneagramforeningen om vårt uoppdagede tredje senter, enten det er hode, hjerte eller kropp. Hun sier: – Den «blinde» intelligensen blokkeres ofte fra vår bevissthet når vi kommer i situasjoner hvor vi opplever indre stress eller uro, eller i situasjoner hvor vi kommer i konflikt med oss selv eller andre.  Det er synd for denne intelligensen står i direkte forbindelse med vår essens, og dermed de sunne og ekte løsningene for vårt liv. Du kan lese om den «blinde» intelligensen i hennes blogg, og bestille et hefte skrevet av Nina; «Utforsk din blinde intelligens». Påmeldingen her eller på Facebook. Lenke med adressen finner du på Facebook og nettsiden den 9.12.2020. Velkommen til et spennende foredrag!


  • Dato: 09.12.2020 07:00 PM
  • Sted

Beskrivelse

Trenger du veiledning til bruk av Zoom:


Klikk på lenken. Du blir bedt om å laste ned et program – det går ganske raskt.  

Før du går inn i «møterommet» anbefaler vi å teste lyden på din PC/nettbrett.  

Vi anbefaler deg å klikke på lenken 3-4 minutter før så er du klar når det starter.  

Når vi starter er mikrofonen din slått av, du kan enten slå den på i bunnlinjen eller i høyre hjørne av ditt eget bilde.  

Du får andre instruksjoner når vi starter.

Her finner du også en bilde-for-bilde beskrivelser fra forrige arrangement: Pålogging Zoom 

Hvis du av en eller annen grunn ikke kommer inn på Zoom når vi skal begynne, kan det hjelpe å starte  PC/MAC/nettbrett på ny. Opplever du ustabilt nett, sett deg nærmere routeren din for å få et optimalt signal.  


Ta kontakt med post@iea-norge.no eller på facebook hvis du har spørsmål.