Beklager, registreringen ble avsluttet.

Gå ikke glipp av årets norske enneagram-begivenhet! Torsdag den 13. oktober 2022 er det nøyaktig 10 år siden Den norske enneagramforening ble startet. 10 årsjubileet feires med vorspiel, foredrag og (eventuelt) nachspiel.


  • Dato: 13.10.2022 07:00 PM
  • Sted Wergelandsveien 29, 0167 Oslo, Norway (Kart)
  • Mer informasjon: Litteraturhuset i Oslo

Beskrivelse

Torsdag den 13. oktober blir det en enestående mulighet til å møte mennesker som har vært aktive i det norske enneagram-miljøet så lenge det har eksistert. Vi benytter 10 års jubileet til å se både bakover og fremover. Dette blir en inspirerende happening for alle som har forelsket seg i enneagrammets muligheter.

Det offisielle programmet skjer klokken 19.00 på Litteraturhuset. Der blir det (super-korte) presentasjoner fra et godt knippe sentrale norske enneagramformidlere. Alle bidragsyterne er gitt frie tøyler, og innspillene vil variere. Som er rød råd ligger spørsmålene: «HVA bruker jeg enneagrammet til? Og helt konkret: Hvordan?»

Her vil det formidles gode tips til alle, enten du er småbarnsforelder, kjæreste, ektefelle, kollega eller sjef. Enneagrammets relevans innen både business, relasjoner, helse og spiritualitet vil bli berørt.  

Altså:
Litteraturhusets foredragssal Amalie Skram, torsdag 13. oktober klokken 19.00. Oslo.
Pris for medlemmer kr. 100,- og ikke medlemmer kr. 150,-


I forkant av samlingen på Litteraturhuset, inviteres alle som har lyst, til Park 29.
Restauranten Park 29, som ligger i Parkveien 29, knappe 50 meter fra Litteraturhuset, disponerer vi fra klokken 16.00 på torsdag 13. oktober. Her har vi reservert en egen avdeling kun til enneagramforeningens medlemmer. 

Dette vorspielet passer for alle instinkttyper. Enten du kommer for å bli sett (dominerende seksuelt instinkt), for å treffe gamle og nye kjente (dominerende sosialt instinkt), eller for å kunne møte velernært og mett til foredraget på Litteraturhuset klokken 19 (dominerende selvoppholdende instinkt), vil Park 29 kunne dekke alles behov. Middagen er for egen regning.

For at restauranten skal vite om vi blir 20 eller 30 eller 40 personer, er det ønskelig at du, så snart som mulig og senest 1. oktober, sender en sms med: «Jeg kommer til Park 29. Hilsen …» til arrangementkoordinator Geir Vang på telefon 90 789 409.
(Denne sms er en antydende og ikke en bindende beskjed, først og fremst beregnet til kjøkkenet på Park 29.)

Lenke til Park 29: www.park29.no

Vi sees torsdag 13. oktober.