Beklager, registreringen ble avsluttet.

Dorthe Lie & Mai Kristin Nilsson med foredraget "Hvorfor er alle de andre så rare?" Et skråblikk på hver av de 9 typene Enneagrammet beskriver og hvordan samhandling mellom de ulike kan utvikle seg i for eksempel et arbeidsmiljø.


  • Dato: 15.02.2023 06:30 PM
  • Sted Professor Olav Hanssens vei, Stavanger, Norge (Kart)

Beskrivelse

Kommunikasjon kan være utfordrende i våre relasjoner både hjemme, på jobb eller i andre situasjoner der vi samhandler med andre. Vi kan oppfatte vi ting ganske ulikt, vi tolker og misforstår og snakker kanskje forbi hverandre. 

Lurer du også på hvordan det kan ha seg at i kommunikasjon kan andre oppfatte ting helt forskjellig fra hva budskapet var ment som?

Kommunikasjon og samarbeid kan være utfordrende nettopp fordi vi er så ulike. I dette foredraget blir det et skråblikk på Enneagramtypene og hvordan samhandling og kommunikasjon mellom de ulike kan utvikle seg.

Her kan du spørre om alt du lurer på om Enneagrammet. 

Dorthe Lie har lang erfaring med Enneagrammet, hun er medforfatter av den norske enneagramboken "Innsikt gir utsikt"

Mai Kristin Nilsson har lang erfaring med Enneagrammet og arbeider som organisasjons og lederutvikler med Enneagrammet som et viktig verktøy. 

Vi ønsker deg velkommen til en hyggelig og munter kveld der Mai Kristin Nilsson og Dorthe Lie byr på seg selv, deler gode historier og morsomme skråblikk på de ni typene Enneagrammet beskriver.

Pris for deltakelse: 
Kr 100,- for medlemmer av den Norske Enneagramforeningen
Kr 150,- for ikke medlemmer

Meld deg på her: PÅMELDINGSSKJEMA

Betales med Vipps til IEA-Norge #21552 som merkes "Stavanger 15.februar" 

Velkommen til Enneagramcafè i Stavanger.