Beklager, registreringen ble avsluttet.

Hvordan påvirkes vi av press og motgang? Dette tema belyses av Kristin Aase når hun besøker Enneagramcafeèn i Stavanger den 16.november.


  • Dato: 16.11.2022 06:30 PM
  • Sted Professor Olav Hanssens vei, Stavanger, Norge (Kart)

Beskrivelse

Vi lever med stadig raskere endringer rundt oss. Dette påvirker oss både i hverdagslivet og i arbeidslivet. Noen tilpasser seg endringene uten større utfordringer, andre syns det kan være slitsomt å måtte tilpasse seg hyppige endringer. 

Som leder er en av de viktigste oppgavene å være inspirator og motivator, å få folkene med i endringsprosessene. Enten du er leder på arbeidsplassen, i klasserommet, i korpset, på fotballbanen, i koret eller på hjemmebane forholder du deg til ulike mennesker som håndterer endringer annerledes enn deg selv. Du kan oppleve å bli utfordret på din egen væremåte og det som er viktig for deg. Hvordan kan press fra omgivelsene påvirke oss på godt og vondt?

Dette er tema som kveldens foredragsholder Kristin Aase skal belyse. Kristin har jobbet som leder og teamutvikler i en årrekke og bruker Enneagrammet som et av de viktigste verktøyene i utviklingsprosesser. Hun er utdannet statsviter fra Universitetet i Oslo. I tillegg er hun Enneagram-coach, sertifisert NLP Coach ( Den norske coachforeningen DNCF) og sertifisert bruker av metoden Kjernekvadranten. Kristin er medforfatter av boken «Leder kjenn deg selv» som nylig har blitt pensum på BI. Les mer om Kristin her: https://kristinaase.no/

Dette blir garantert en spennende Enneagramkveld med gjesteforedragsholder Kristin Aase. 

Lokale har et begrenset antall plasser. Her kan du registrere din deltakelse: PÅMELDING

Pris for deltakelse: 

Kr 100,-  for Enneagramforeningens medlemmer

Kr 150,- for ikke medlemmer