Beklager, registreringen ble avsluttet.

Nina Sjøvoll er foredragsholder på Enneagramcafè i Stavanger 14.09.2022.


  • Dato: 14.09.2022 06:30 PM
  • Sted Professor Olav Hanssens vei, Stavanger, Norge (Kart)
  • Mer informasjon: Foredraget holdes i Stavanger Innovasjonspark i Måltidets hus (I7).

Beskrivelse

Enneagrammet er et av de mest detaljrike og kraftfulle verktøy vi har for å oppnå innsikt og forståelse for menneskers ulike måter å tenke, handle og føle på. Modellen beskriver 9 ulike adferdsmønstre mennesker kan ha. Enneagrammet som verktøy skiller seg fra andre personlighetsmodeller fordi det går dypere inn i motivasjonen som ligger bak de ulike adferdsmønstrene. 

I kveld introduserer vi Nina Sjøvoll som foredragsholder. Nina er veileder og formidler av Enneagrammet. Hun holder kurs, veileder enkeltpersoner, ledere, team og par. Her finner du mer informasjon om: Nina Sjøvoll

Den siste tiden har vi blitt godt kjent med henne gjennom Podcasten «Enneagramsnakk» 

Nina har mange års ledererfaring fra blant annet Helse Nord og Avinor. Hun har hovedfag i helsefag og er videreutdannet innen psykisk helse og pedagogisk veiledning. Enneagrammet har hun studert ved 9type instituttet i Norge.

Gjennom mange år har hun gjort erfaringer med hvordan Enneagrammet kan bidra til dype endringer hos mennesker i veiledning. Hun vil vise til hverdagseksempler på hvordan mønstre kan fortone seg og hvordan de kan brytes. Hun vil også snakke om hvordan Enneagrammet kommer til anvendelse for økt selvinnsikt og personlig utvikling.

Hjertelig velkommen til en spennende Enneagramkveld i Stavanger. 


Pris kr 150,- (100 for medlemmer av Enneagramforeningen) 

Deltakeravgiften betales på forhåd med Vipps 21552 IEA-Norge