Beklager, registreringen ble avsluttet.

Grunnleggende innføring i Enneagrammet og de 9 ulike Enneagramtypene. Du får en forståelse for kvaliteter og utfordringer de ulike typene har. Kurset krever ingen forkunnskaper.


  • Dato: 16.09.2023 09:30 AM - 17.09.2023 05:00 PM
  • Sted Professor Olav Hanssens vei 7A (Kart)
  • Mer informasjon: Kurset er fysisk og arrangeres i Comnpita AS sine lokaler i Stavanger Innovasjonspark.

Pris: kr2900

Beskrivelse

Dette to dagers kurset gir en grunnleggende forståelse for Enneagrammet og de 9 ulike Enneagramtypene. Du får en forståelse for kvaliteter og utfordringer de ulike typene har. Kurset krever ingen forkunnskaper.

Hensikten er at du gjenkjenner og skaper bevissthet om egen adferd og egne mønser.

Med Enneagrammet grunnmodul I & II kvalifiserer du for opptak til Enneagram Practitioner utdannelse. Les mer om Enneagramskolen her: https://www.makanikurs.no/utdannelser

Enneagrammet er et fantastisk redskap for selvinnsikt og økt forståelse av andre. Ved hjelp av dette type-systemets visdom vil du kunne se deg selv og omgivelsene dine på en ny måte. Mennesker som får innblikk i Enneagrammet erfarer ofte at et slør blir revet til side, og plutselig kan man se familien sin, kolleger og venner med en ny klarhet. Dette gjør at konflikter, misforståelser og fordommer kan endres eller oppløse seg. Enneagrammet er livspraksis i sin beste form; du får fornyet innsikt i dine egne følelser, tanker og motivasjoner bak handlingene dine, samtidig som du relaterer og kommuniserer med omverdenen på en sannferdig og konstruktiv måte.