Beklager, registreringen ble avsluttet.

Personlighetsmodellen Enneagrammet er et av de mest detaljrike og kraftfulle verktøy vi har for å analysere og forstå menneskers personlighet og ulike former for samarbeid. Denne kvelden holder Camilla Kokai foredrag om personligheter og relasjoner – privat og profesjonelt. Hun vil belyse verdien av klassisk menneskeinnsikt i flere lag av samfunnet og fortelle om erfaringer og oppdagelser fra sin lange Enneagramreise. Vi ser på typenes styrker, utfordringer og typisk håndtering av stress og press . Høyst relevant i forhold til situasjonen vi har stått i og fremdeles står i med alle endringer som har skjedd i våre omgivelser den siste tiden.


  • Dato: 29.10.2020 10:27 AM
  • Sted Richard Johnsens gate 4, 4021 Stavanger, Norge (Kart)

Beskrivelse

Camilla Kokai har bakgrunn som adjunkt, prestasjonscoach, konsulent og kurs- og foredragsholder i offentlig og privat sektor.

Hun driver Kokai kompetanse www.kokai.no, og er en av forfatterne av den Norske Enneagramboken «Innsikt gir utsikt».

Velkommen til et inspirerende foredrag hvor vi møter Camilla som benytter historier, musikk og foto i en fyldig presentasjon til diskusjon.

Pris kr 200,- pr person.

Ved å bekrefte din deltakelse ved å klikke "skal" på arrangementet på Facebook vil du motta en melding fra arrangør med Vipps informasjon.