Beklager, registreringen ble avsluttet.

Vil du forstå dine instinkter? Bli med på dette webinaret! Meld deg på post@iea-norge.no Lenken til arrangementet finner du lenger nede på siden.


  • Dato: 03.02.2021 07:00 PM
  • Sted Online arrangement

Beskrivelse

Join Zoom Meeting

https://zoom.us/j/96116810468?pwd=eU15ei9BWlFoOG1oWDRNdEFVZDd2Zz09 

Meeting ID: 961 1681 0468

Passcode: 376015

I de senere årene har forståelsen av instinktenes rolle utviklet seg mye. På dette webinaret vil Helene kaste nytt lys over denne viktige delen av personligheten.

Å forstå instinktene bidrar til å se flere av egne ubevisste reaksjonsmønstre, og til å oppdage når vi reagerer instinktivt, og hvordan vi kan dempe denne reaksjonen, som ofte gir en uhensiktsmessig adferd. Instinktene er dessuten grunnlaget for å dele opp hver type i 3 undertyper, avhengig av hvilket instinkt som er dominerende. 

Enneagrammet handler jo om å se, forstå og forløse temaer fra egen type. En stor del av personligheten vår består imidlertid av overlevelsesinstinkter, som er helt ubevisste. 

Disse instinktene er: Selvoppholdelse, Sosial og Seksuell. 

Dette webinaret handler utelukkende om Instinktene (altså ikke om de 27 undertypene), og om å forstå disse (på en ny måte). 

Du som kjenner godt til Enneagrammet og instinkter fra før vil få en rekke aha-opplevelser, og du som er ny i Enneagrammet får en første introduksjon til et spennende emne, som er en viktig brikke til å forstå personligheten din. 

En innføring i Enneagrammet med Helene Makani og Manuela Hofer

Les om Helene Makani

Hør på Helenes podcast med Annette Idsøe