Beklager, registreringen ble avsluttet.

Opplever dere i parforhold at kommunikasjonen i blant leder til misforståelser eller uenighet? Eller at den andre ikke forstår måten du setter pris på henne eller han? Vi kan alle oppleve at den ene blir såret over noe den andre ikke skjønner er sårende? At ord betyr forskjellig ting for den ene og den andre part? Eller at forventninger ikke innfris, og dette igjen fører til frustrasjon. Hvert mønster i Enneagrammet har sin kommunikasjonsstil. Gjennom kjennskap til Enneagrammet kan man få ny forståelse om seg selv og partneren, og hvordan dere tenker og kommuniserer. Hva er viktig? Hva oppleves som sårende? og hva betyr ordene for dere og hvordan kan de oppfattes av den andre?


  • Dato: 30.10.2020 06:00 PM - 01.11.2020 12:00 PM
  • Sted Sorgenfriveien 8, 4156 Mosterøy, Norge (Kart)

Beskrivelse

Dette er et åpent kurs for alle, og det er ingen forutsetning at du har deltatt på krus i Enneagrammet tildigere, eller har kjennskap til det fra før.

Start: Fredag kl. 18.00

Slutt: Søndag kl. 16.00

Pris: Kr 4400,- pr par

Se informasjon, påmelding og avmelding: www.utsteinpilegrimsgard.no/priser

Kurset arrangeres i rammen av retreat. Det vil si at vi har tilbud om tidebønner og måltider i stillhet til musikk. Mulighet for å dele tanker om kveldene.

Par-kurset er i hovedsak lagt opp til undervisning, men det vil også være morsomme øvelser og anledning til refleksjon i plenum

Med forbehold om endringer.

Du kan lese om Enneagrammet på Ninas nettsider.

Du kan lese om Nina Sjøvoll.