Beklager, registreringen ble avsluttet.

En Enneagram Practitioner er en person som kan bruke Enneagrammet i praksis –både til egen utvikling og forbedring av kommunikasjon, men også til å støtte andre til å forstå sin type, undertype og utviklingsvei. Forutsetninger for å starte på utdannelsen er at du har tatt Grunnkurs I og II (eller har tilsvarende forutsetninger, kontakt Helene Makani evt.)


  • Dato: 25.03.2023 09:30 AM - 29.10.2023 04:01 PM
  • Sted Online arrangement

Beskrivelse

Denne utdannelsen består av 5 moduler fordelt på helger og mandags kvelder.
Modulene foregår online, med direkte undervisning på Zoom – altså med mulighet til dialog og gruppearbeid - enten i helger eller på kvelder. Det vil bli opptak, slik at du får mulighet for å repetere, og få med deg det du evt. går glipp av hvis du blir forhindret i å delta en enkelt kveld. 

Ut over selve modulene vil det være oppgaver hjemme mellom modulene: litteratur som skal leses, podcasts som skal høre, samt øvelser med medstuderende, og en skriftlig oppgave. Alt dette for at sikre at du får størst mulig utbytte av utdannelsen.

Utdannelsen følger internasjonale standarder, og gir mulighet for å videreutdanne seg til Enneagram Master på de fleste danske Enneagramskoler, f.eks. Enneagram Instituttet i Ålborg.

Lærer er Helene Makani 
Accredited Professional fra IEA International Enneagram Assosiation. 

Les mere om kurset her.  
Påmelding og priser finner man her.