Nina Sjøvoll & Maren Kvalvaag

Digital grunnutdanning

Nina Sjøvoll og Maren Kvalvaag-Toven har laget et digitalt grunnkurs i Enneagrammet. Alle mønstrene og undertypene i Enneagrammet gjennomgås. Få tilgang i et år, og se det i eget tempo og så mange ganger dere måtte ønske.

Eva Steira

Bli din egen skipper

Det digitale kurset "Bli din egen skipper" er gratis. Hvordan stå stødigere i livet og få kontakt med sin egen styrke! Kurset er i tre deler. Del 1; Funksjonsnivåene, Del 2; Fokus og disiplin, Del 3 Selvledelse og å skape resultater.

Mai Kristin Nilsson

Enneagrammet grunnutdanning

En grunnleggende forståelse for Enneagrammet og de 9 ulike enneagramtypene. I første modul får du får en forståelse for kvaliteter og utfordringer de ulike typene har. Modul II gir deg en forståelse for de ulike Enneagramtypenes motivasjon og utviklingsvei. Med begge modulene gjennomført kvalifiserer man til opptak på Enneagrammet Practitioner hos Helene Makani.

Helene Makani

Enneagram Practitioner

En Enneagram Practitioner er en person som kan bruke Enneagrammet i praksis –både til egen utvikling og forbedring av kommunikasjon, men også til å støtte andre til å forstå sin type, undertype og utviklingsvei. Forutsetninger for å starte på utdannelsen er at du har tatt Grunnkurs I og II (eller har tilsvarende forutsetninger)

Eva Steira

Livsmestringskurs

Enneagrammet støtter deg i å utvikle dine talent og ressurser og det beskriver ikke bare de ni forskjellige personlighetstypene; en av de dypeste lærdommene du kan trekke fra dette verktøyet er hvordan du kan bevege deg fra en "ferdigstøpte" væremåte, mer eller mindre påvirket av ytre omstendigheter og indre redsel, til en mer fleksibel væremåte hvor du handler og responderer ut fra en bevissthet eller forståelse av situasjonen i øyeblikket.