Nina Sjøvoll & Maren Kvalvaag

Digital grunnutdanning

Nina Sjøvoll og Maren Kvalvaag-Toven har laget et digitalt grunnkurs i Enneagrammet. Alle mønstrene og undertypene i Enneagrammet gjennomgås. Få tilgang i et år, og se det i eget tempo og så mange ganger dere måtte ønske.

Mai Kristin Nilsson

Enneagrammet grunnutdanning

En grunnleggende forståelse for Enneagrammet og de 9 ulike enneagramtypene. I første modul får du får en forståelse for kvaliteter og utfordringer de ulike typene har. Modul II gir deg en forståelse for de ulike Enneagramtypenes motivasjon og utviklingsvei. Med begge modulene gjennomført kvalifiserer man til opptak på Enneagrammet Practitioner hos Helene Makani.

Helene Makani

Enneagram Practitioner

En Enneagram Practitioner er en person som kan bruke Enneagrammet i praksis –både til egen utvikling og forbedring av kommunikasjon, men også til å støtte andre til å forstå sin type, undertype og utviklingsvei. Forutsetninger for å starte på utdannelsen er at du har tatt Grunnkurs I og II (eller har tilsvarende forutsetninger)

Eva Steira

Livsmestringskurs

I vårt online-kurs «Bli din egen skipper» kombinerer vi teorien om de ni typebeskrivelsene med de ni funksjonsnivåene - i tillegg til enkle, men virkningsfulle coachingverktøy. Gjennom videoleksjoner, kompendium, oppgaver, ukentlig mentoring og webinarer vil vi inspirere, støtte og utfordre våre deltakere slik at de blir i stand til å skape en varig og verdifull endring gjennom å øke bevisstheten for å oppnå større mestringsfølelse og trivsel.

Les mer